Кондиціонери для ресторанів

Професійно складений проєкт кондиціонування допоможе створити умови для комфортного перебування як гостей, так і команди закладу: додати прохолоди у спекотний період та тепла у прохолодні дні, забезпечити очищення та зволоження повітряних мас тощо. Більше того, вам вдасться суттєво зменшити витрати електроенергії (економія сягає 30% і більше) та мінімізувати шум від роботи кліматичних приборів.

Кондиціонування ресторану, кафе

Створення правильного мікроклімату в ресторані — складний технологічний процес, який потребує спеціальних знань та навиків, адже зазвичай більшість з них розташована у складних приміщеннях, які поєднують зони для відпочинку гостей з кількома робочими.

Кондиціонування кафе та ресторанів здійснюється в декількох зонах:

  • Кухня та гарячий цех.
  • Зал для відпочинку гостей закладу. Особливу увагу слід приділити приміщенням, де у залі для гостей розташована піч для піци або закритий мангал.
  • Побутові та адміністративні приміщення.

Для кожної з них існують певні вимоги й часто обрати самостійно систему кондиціонування, яка буде підходити для кожної з них, виявляється складно. Довірте цю справу професіоналам, які складають проєкт згідно з санітарними нормами та правилами й з урахуванням навіть найменших деталей.

Замовляючи послугу встановлення кондиціонерів для ресторану в Ланет КЛІМАТ, ви отримуєте якісну реалізацію професійно складеного проєкту та комфортні умови для відпочинку та роботи ваших гостей та команди. Спеціалісти проєктно-монтажної компанії допоможуть підібрати кондиціонери для кухні ресторана, гостьових залів та адміністративних приміщень тощо.

Послуга передбачає доставку та встановлення кондиціонерів таких типів:

  • касетний тип;
  • канальний тип;
  • мульти спліт-система;
  • мультизональна VRF-система.

Щодо обладнання уточнюйте у менеджера за номером телефону . Вартість встановлення кондиціонера залежить від потужності моделі та площі, яку він здатний обслуговувати. Вартість робіт розраховується в індивідуальному порядку з урахуванням особливостей технічного завдання та загального проєкту приміщення.

Необхідність використання додаткових матеріалів залежить від довжини магістралей між внутрішнім і зовнішнім блоками, а також складності інсталяції. Підведення до електричної мережі організовує замовник (за умови необхідності).

Типи робіт:

  • Монтажні — від 30 000 грн;
  • Технічні — від 2 000 грн;
  • Ремонтні — від 10 000 грн.

Термін виконання робіт та доставки устаткування — від 3-х робочих днів з дати замовлення послуги. Доставка та встановлення кліматичної техніки здійснюється в межах Києва та Київської області (Ірпінь, Буча, Бровари, Ворзель, Обухів, Золоче, Вишневе, Чайка, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Бориспіль та інші населені пункти в радіусі +/- 30 км від Києва). Досить вводити запити «кондиціонер великий для ресторану ціна», телефонуйте та дізнавайтеся детальну інформацію від спеціалістів Ланет КЛІМАТ.

breef
Щоб розрахувати вартість точніше - заповніть наш бриф

Потрібна консультація? Зв’яжіться з нашим менеджером, і він допоможе вам з вибором

Кондиціонер для ресторану

Для ресторанних комплексів найчастіше використовують спліт-системи:

  • Касетні кондиціонери. За допомогою всього одного пристрою ви зможете рівномірно розподілити повітряні потоки у чотирьох напрямках. Це рішення не лише функціональне, але й естетичне, адже система залишається прихованою під підвісною стелею, а видимою в приміщенні є лише декоративна панель. Незначного зниження стелі уникнути не вдасться, однак за допомогою однієї лише системи ви зможете досягти не лише рівномірного повітрообміну, але й забезпечити подачу свіжого повітря в приміщення кафе або ресторану.
  • Канальні кондиціонери. За умови використання канального кондиціонера для кафе розподілення охолодженого повітря здійснюється з використанням системи повітроводів. Одного потужного канального кондиціонера буде достатньо для забезпечення повноцінного вентилювання одразу кількох великих приміщень. При цьому його робота залишається майже непомітною. Недоліком системи є лише те, що система може працювати лише у одному режимі (обігріву або охолодження) у всіх приміщеннях одночасно.
  • Настінні спліт-системи. Якщо можливість знизити стелю у приміщенні відсутня, оптимальним варіантом буде встановлення настінної спліт-системи для бару. Настінні кондиціонери вирізняються компактністю та відносно невисокою ціною на обладнання та легкістю його встановлення. Недоліком вважають те, що для кожного приміщення доведеться використовувати окрему спліт-систему.
  • Підлогово-стельові кондиціонери. Такий тип кондиціонерів в бар стане ідеальним рішенням для тих приміщень, де немає можливості знизити рівень стелі та прикріпити внутрішній блок на стіні (скляні перегородки тощо). Залежно від способу встановлення потоки повітря направлені горизонтально вгору або вниз.

Найпопулярнішим рішенням для ресторанів, кафе, барів та інших закладів громадського харчування залишаються спліт-системи касетного та канального типу. Однією з найбільш вагомих переваг є те, що системи встановлюють за підвісною стелею й кондиціонери не вносить жодних змін в інтер’єр закладу.